четвер, 19 січня 2012 р.

Напередодні Різдва моя подруга святкувала ДН.
Над цією листівкою я працювала досить довго - намагалась зробити її і цікавою і оригінальною і красивою і ще й до всього перевершити саму себе...
Вийшло ось таке:

Ще солоденьке =)


такою цукеркою ділиться Ніна ось тут

Цукерка))

Ось такою цукеркою ділиться Зірочка :)
Надіюсь мені пощастить))
Цукерку можна подивитись  тут))

Різдвяні листівки #2

А ось ця листівочка поки мабуть моє найкраще творіння:

Новорічно - Різдвяні листівки

Перед святами до мене прийшло натхнення і всього за декілька годин я зробила ось такі листівки:




Перші листівки!

Такими були мої перші листівки:
(п.с. не судіть строго)
це листівка  на 8 березня, використана техніка квілінг

і ще одна до 8 березня

На старт!

Хочу розповісти історію свого захоплення кардмейкінгом. Все почалось приблизно рік тому, коли напередодні дня святого Валентина я вирішила зробити коханому валентинку власноруч. Ну і, звісно, почала шукати якісь ідеї в інтернеті... Опам'яталась я глибокої ночі і зрозуміла, що вже не першу годину провела над перегляданням різних чудових робіт професійних кардмейкерів та скрапбукерів. Саме тоді я просто закохалась у це заняття і вирішила, що вже наступного ранку побіжу на пошуки потрібних інструментів та паперу. Отак і почали з'являтись у моєму арсеналі фігурні ножиці, дироколи, висічки, брадси, різноманітний папір, глітер, штампи та інші милі дрібнички.
Та все ж, я ще поки новачок у цій справі, по-перше тому, що не маю багато вільного часу, щоб постійно виготовляти нові листівки, переважно створюю їх при потребі - до днів народження чи інших свят друзям та рідним, по-друге тому, що більшість нових модних інструментів мені поки не по-кишені, та й мабуть не вартує перетворювати хоббі у основну життєву справу)))
З кожною листівкою я навчаюсь чогось нового, використовую нові матеріали, випробовую нові техніки і підвищую свою майстерність.
Сподіваюсь, Вам буде цікаво споглядати за моїм творчим ростом ;)